BLISS
Holistic Healing

NL UK

Healing Body Touch

De sleutel naar zelfherstel

 

Deze bijzondere helingsessies zijn gebaseerd op verschillende methodes gecombineerd met doorleefde wijsheid. Het is een niet-invasieve benadering om het lichaam te stimuleren om te herstellen. In de sessies maak ik vaak gebruik van lichaamsgerichte aanraking om tot je essentie te komen en behandel ik daar waar nodig is. 

Afhankelijk van wat jouw symtomen zijn, kan ik ook meer op het energetisch vlak werken. Altijd met de focus om achter de oorzaak te komen van de gezondheidsklachten. De behandelingen kunnen diepe lagen van stress en trauma helen en hebben een positieve uitwerking op jouw mentale, fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

 

Als je voelt dat je vastgelopen bent of dat niet veel werkt, kan ik waarschijnlijk nog veel voor je betekenen. Mijn behandelingen zijn voor milde gezondheidsklachten alswel voor de zware meer complexe uitdagingen, en alles er tussenin. Regelmatig maak ik ook gebruik van de wijsheid van de kruiden, bloemenessenties of andere beschikbare ondersteuning om het proces van zelfherstel verder te ondersteunen.

 

"At first you will understand nothing, afterwards you will understand everything"