BLISS
Holistic Healing

NL UK

Integrative Stress Release

De sleutel naar zelfherstel

 

Deze bijzondere helingsessies zijn gebaseerd op verschillende methodes gecombineerd met doorleefde wijsheid. Het is een niet-invasieve benadering om het lichaam te stimuleren om te herstellen. In de sessies maak ik vaak gebruik van lichaamsgerichte aanraking om tot je essentie te komen en behandel ik daar waar nodig is. 

Afhankelijk van wat jouw symtomen zijn, kan ik ook meer op het energetisch vlak werken. Altijd met de focus om achter de oorzaak te komen van de gezondheidsklachten. De behandelingen kunnen diepe lagen van stress en trauma helen en hebben een positieve uitwerking op jouw mentale, fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

 

Als je voelt dat je vastgelopen bent of dat niet veel werkt, kan ik waarschijnlijk nog veel voor je betekenen. Mijn behandelingen zijn voor milde gezondheidsklachten alswel voor de zware meer complexe uitdagingen, en alles er tussenin. Regelmatig maak ik ook gebruik van de wijsheid van de kruiden, bloemenessenties of andere beschikbare ondersteuning om het proces van zelfherstel verder te ondersteunen.

Taoist Abdominal Detox Massage

Massage is al zo oud als de mens zelf en de taoist abdominal detox massage is gericht op ons buikgebied. In het oude China waren ze al bekend met de energetische blokkades van de interne organen. Dit zorgt dat de vitale functies niet optimaal zijn en dat de levensenergie niet vrij kan stromen. Emoties zoals angst, boosheid, depressie & frustratie hebben een negatieve uitwerking op onze gezondheid. Gezondheidsklachten kunnen ook ontstaan door overwerken, teveel stress, ongezonde levenstijl en eetgewoontes en slechte houding. Deze massage is voor iedereen geschikt die zijn of haar gezondheid naar een ander niveau wilt tillen, zowel  fysiek als emotioneel. Een verdiepende massage die direct invloed heeft op ons welbevinden.


Bioresonatie

Bioresonatie is frequentie therapie gebaseerd op natuurwetenschappen. Alles is energie en resoneert. Door onder andere stress, onze leefstyle en (voedings)patronen, raken we uit balans en wordt je uitgenodigd om natuurlijk te herstellen. Met Bioresonatie kan je vaststellen waar het lichaam uit balans is. Of het nu gaat om de hormonale huishouding, parasieten, virusinfecties of gebrek aan energie. Tijdens deze sessie kan ik zoeken naar de oorzaak en die direct aanpakken. Door de juiste frequenties te laten resoneren, wordt het lichaam aangezet tot  zelfhealing op een natuurlijke wijze.

 

Sangoma behandeling

De behandeling is gericht op het opruimen van emotionele balast en geeft helderheid en inzicht over de situaties waarin je verkeert. Er wordt gewerkt met verschillende plantmedicijnen volgens de oude tradities van de Sangoma's.