BLISS
Holistic Healing

NL UK

Healing Body Touch

De sleutel naar zelfherstel

 

Deze bijzondere helingsessies zijn gebaseerd op verschillende methodes gecombineerd met doorleefde wijsheid. Het is een niet-invasieve benadering om het lichaam te stimuleren om te herstellen. In de sessies maak ik vaak gebruik van lichaamsgerichte aanraking om tot je essentie te komen en behandel ik daar waar nodig is. 

Afhankelijk van wat jouw symtomen zijn, kan ik ook meer op het energetisch vlak werken. Altijd met de focus om achter de oorzaak te komen van de gezondheidsklachten. De behandelingen kunnen diepe lagen van stress en trauma helen en hebben een positieve uitwerking op jouw mentale, fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

 

Als je voelt dat je vastgelopen bent of dat niet veel werkt, kan ik waarschijnlijk nog veel voor je betekenen. Mijn behandelingen zijn voor milde gezondheidsklachten alswel voor de zware meer complexe uitdagingen, en alles er tussenin. Regelmatig maak ik ook gebruik van de wijsheid van de kruiden, bloemenessenties of andere beschikbare ondersteuning om het proces van zelfherstel verder te ondersteunen.

Holistische massage

Massage is al zo oud als de mens zelf. Toen der tijd begrepen ze al hoe weldadig een massage kan zijn voor lichaam en geest. Tijdens mijn sessies richt ik me op het aanraken van het hele lichaam waardoor je een diepe ontspanning en rust ervaart. Naast het masseren van de spieren, huid en bindweefsel, is de warmte en de speciale olie een voedende combinatie om stress en spanning los te laten. Juist dan kan je pijn, vermoeidheid, ongemakken en blokkades los laten en op een dieper niveau herstellen en opladen. Een geschenk voor jezelf....


Bioresonatie

Bioresonatie is frequentie therapie gebaseerd op natuurwetenschappen. Alles is energie en resoneert. Door onder andere stress, onze leefstyle en (voedings)patronen, raken we uit balans en wordt je uitgenodigd om natuurlijk te herstellen. Met Bioresonatie kan je vaststellen waar het lichaam uit balans is. Of het nu gaat om de hormonale huishouding, parasieten, virusinfecties of gebrek aan energie. Tijdens deze sessie kan ik zoeken naar de oorzaak en die direct aanpakken. Door de juiste frequenties te laten resoneren, wordt het lichaam aangezet tot  zelfhealing op een natuurlijke wijze.

 

"At first you will understand nothing, afterwards you will understand everything"