BLISS
Holistic Healing

NL UK

Even voorstellen

Leven is genieten. Het geeft nieuwe ervaringen en plezier. Er is constant beweging en nieuwe wegen die ik bewandel. Dit maakt het uitdagend en nooit saai.

Merendeel van onze tijd kunnen we de stroom van het leven niet ervaren, dat gold ook voor mezelf jaren geleden. Ik had veel intense dingen meegemaakt waar ik mee om moest gaan. Dit resulteerde in een burn-out voor mijn 30e verjaardag. Voor mij een prachtige wake-up call om wakker te worden en zo de diepere betekenis van het leven te ontdekken terwijl ik aan het herstellen was.

Ik begon voor mezelf en mijn lichaam te zorgen en nam verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.

Ik was verbonden en begon met het leven te leven door nieuwe keuzes te maken en een ander pad te volgen. De afgelopen 20 jaar heb ik me intens verdiept door het volgen van een groot aantal opleidingen en trainingen in binnen en buitenland op het gebied van natuurlijke gezondheid, dans en holistisch healing. Doorleefde levenservaring gecombineerd met kennis en wijsheid. Vanaf 2006 heb mijn eigen praktijk in natuur geneeskunde en geef  ik meer dan 10 jaar dansworkshops.

 

Ik dans mijn leven, ben moeder van een prachtige zoon en leef ik twee landen. Ik ben een heler vanuit het hart. Bovendien ben ik dankbaar voor mijn pad van ontwikkeling met alle ervaringen. Ik voel me vrij!

 

Wat deed ik na mijn burn-out?

(Behalve dat ik ben gestopt met mijn bankcarriere)

 

Ik ben naar Zuid-AFrika vertrokken om daar de opleiding voor Body Stress Release te doen (2006)

Ik begon met dansen en ik ben de afgelopen 15 jaar opgeleid als Biodanza facilitator, Didactisch docent en

deed verschillende specialisaties. Biodanza met kinderen, Biodanza en Massage, 4 elementen, Identiteit en Zelfvertrouwen.

Ik deed de Body Mind Training van Roy Martina

Ik ben NLP coach

Daarnaast ben ik getraind als kruidengeneeskundige en Detox Coach.

Ik ben getrained door Ross Emmett in de Ross Emmett technique

Verder specialiseerde ik me in Bioresonatie, het werk van Hulda Clark en de "Journey" van Byron Katie

Resent heb ik trainingen gevolgd van José Antonia Manchado op het gebied van Dharma Shamanic healing en Conscious Therapy. 
Momenteel ben ik in training bij de Sangoma's, de traditionele healers in Zuid-Afrika. 

 

 

Een leven dat niet onderzocht wordt, is het leven niet waard

Socrates